|
|
צליית כבד
|
|
שלום כבוד הרב
רשת לצליית כבד, אחרי שחתכנו את הצד החלק, חצינו לחצי, רק לאורך, לאחר מכן הנחנו ברשת לצלייה, סגרנו את הרשת, צלינו במנגל חשמלי, לאחר מכן הפכנו צד, האם נכון לצלות כך ? או שסגירת הרשת מוחצת מדי את הכבד והדם לא יוצא טוב ?
האם צריך גם לחתוך לרוחב ? כי הכבד מתפורר. האם מותר באכילה?
תודה רבה
|
התשובה:
|
|
מותר לצלות כבד במנגל חשמלי כמו על אש.
החיתוך הוא שתי וערב בצד החלק, ולא על פני כל הכבד אלא רק באמצע.
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
צליית כבד
|
|
|
|
|
|
|
|
|