|
|
אפית פרווה לאחר בשרי
|
|
האם לאחר בישול דבר בשרי בתנור עם תא אחד, כאשר אני רוצה לאפות מיד אחריו חלות שאמורות להאכל עם דבר חלבי או עוגה פרווה ולשתות איתה נס קפה, האם צריך לנקות את התנור לפני או לחמם אותו על חום מירבי לפני האפית פרווה ?
הרב ענה
א. אם התנור נקי מכל ממשות של הבשר, אין צורך להכין לאפיה, והמאפה הוא פרוה לכל דבר.
מה הכוונה ממשות ? ואם טיפטפו נוזלים מהרוטב לתחתית התנור, מה צריך לעשות לפני אפית הפרווה ?
|
התשובה:
|
|
ממשות זה מהחלב או מהרוטב של הבשר, או בתחתית התנור או שהותזו טיפות על הדפנות.
צריך לנקום היטב שלא תיאר ממשות מהמאכל החלבי או הבשרי, ואח''כ מה שעושים בתנור פרוה נשאר פרוה.
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
אפית פרווה לאחר בשרי
|
|
|
|
|
|
|
|
|