|
|
חרקים בקמח
|
|
שלום לכבוד הרב
קנינו קמח כוסמין נקי מחרקים. לא שמנו לב להערה שעל גבי השקית, שאין צורך לנפותו כל עוד נשמר בקרור, ולכן לא שמרנו אותו במקרר, אלא בארון. רק לאחר שבועיים שלושה (בחורף) שמנו לב לכיתוב והכנסנו אותו למקרר.
א. האם חובה לנפות קמח זה ?
ב. מה דינם בדיעבד של מאפים שאפינו מקמח זה ללא ניפוי ?
|
התשובה:
|
|
לכתחילה נכון תמיד לנפות, כי לא תדע כמה זמן הוא שהה בחנות. ובדיעבד שהשתמשו בו ללא ניפוי, מותר לאכול את המאפים.
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
חרקים בקמח
|
|
|
|
|
|
|
|
|