|
|
הכשרת מחבת ולחם קלוי בטוסטר חלבי
|
|
שלום לכב' הרב
1. מחבת פרווה המשמשת לטיגון פנקייק פרווה - טפטף על המחבת רוטב חם בשרי (ככל הנראה חום שהיד סולדת). האם אפשר להכשיר את המחבת כך שניתן יהיה לטגן בה גם פנקייק חלביים ?
2. האם מותר לקלות לחם בטוסטר (לחיצה) חלבי ולאכול את הלחם עם דג ? הלחם עצמו ריק אך יש שמנוניות בטוסטר..
תודה רבה ופסח כשר ושמח
|
התשובה:
|
|
א. לאחר הגעלה אפשר להקל להשתמש בו לחלבי.
ב. השומן דינו כמו הבשר עצמו או החלב עצמו, ולכן הוא נחשב לחלב ממש שאין לאוכלו עם דג.
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
הכשרת מחבת ולחם קלוי בטוסטר חלבי
|
|
|
|
|
|
|
|
|