|
|
עוף לפסח
|
|
קנינו עוף "כשר לפסח" וחתכנו אותו (טרם בישול) עם סכין שמשתמשים כל השנה לחיתוך עוף.
סכין זה משמש אך ורק לחיתוך עוף.
לאחר החיתוך שטפנו את העוף והקפאנו אותו.
האם ניתן להשתמש בעוף הזה בפסח עצמו ?
בברכה,
יוסי
|
התשובה:
|
|
שלום
בהנחה שהסכין היתה נקיה מראש, מותר
כל טוב
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
עוף לפסח
|
|
|
|
|
|
|
|
|