|
|
בשר ודגים
|
|
שלום לכבוד הרב
חנות של מוצרי בשר ודגים קפואים, ויש להם מכונה לפריסת הבשר והדגים, האם מותר להשתמש בזה אחר זה לבשר ודגים ללא החלפת הסכין ? (תמיד שוטפים את הבשר"דגים לפני הבישול)
תודה !
|
התשובה:
|
|
מותר לכתחילה להשתמש באותה סכין לאחר רחיצה לבשר ולדגים. והוא הדין למכונה.
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
בשר ודגים
|
|
|
|
רשימת התגובות  
|
|
|
הסכין
- ישראל, 11/11/2010
לא סכין החיתוך עוברת רחיצה אלא הבשר\דגים לפני השימוש בהם עוברים רחיצה האם זה מועיל ?
|
בשר ודגים גם זה טוב וגם זה טוב.
|
|
|
|
|
|
|