מעוניינים לבצע שדרוג של קורות החיים שלכם חינם?
מנסים להפוך את קורות החיים ליותר אטרקטיביים ולא מצליחים?
השירות החדש של מרכז הצעירים "החממה" מאפשר לכם לשלוח את קורות החיים במייל ולקבלם חזרה משודרגים ומנוסחים מחדש על ידי צוות יועצים תעסוקתיים מיומן של "החממה", והכול
ב-ח-י-נ-ם ובלי לצאת מהבית.
אז...למה אתם מחכים?
שלחו את קורות החיים ל- jobs@hamama.org.il בצירוף שם מלא ות.ז, יועץ תעסוקתי יצור עימכם קשר על מנת לאתר פרטים שיכולים לסייע לשדרוג קורות החיים ובסיום התהליך תקבלו קורות חיים משודרגים.
* נא לציין בנושא המייל "עבור שדרוג קורות חיים".
ההודעה מיועדת לגברים ולנשים כאחד.
אשמח לשיתוף פעולה.
אני עורכת מחקר אקדמי בנושא "סיפורי חיים של ילידי שנות ה-70', מהמגזר הדתי לאומי".
אם אתם מתאימים להגדרה זו - אני זקוקה לעזרתכם.
אני זקוקה לכך שתשבו ותכתבו את סיפור חייכם. אין הגדרה של דרך כתיבה או מספר עמודים.
תכתבו כל מה שאתם מרגישים שמהווה חלק מהסיפור.
לאחר מכן, אקבע אתכם פגישה ואערוך ראיון קצר. אחד העקרונות של הביבליותרפיה (טיפול רגשי דרך סיפורים וכתיבה) הוא שהכתיבה מאירה לנו דברים חדשים, עוזרת לנו לעשות סדר בעולם הפנימי ולהחזיר תחושת שליטה. במהלך הפגישה, אם הכותב/ת מעוניינים בכך אני נוהגת לשתף במחשבות שעלו בי במהלך קריאת סיפור החיים. זה יכול, מניסיוני, להיות חוויה מעשירה ומאירת עיניים.
כמובן שבעבודה שאכתוב אטשטש כל פרט מזהה ופרטיותכם תישמר.
אז אם אתם מעוניינים לקחת חלק בתרגיל זה, בבקשה תפנו אלי במייל –
weisslil@post.bgu.ac.il
או
lilach@hotmail.com
ואז אשמח לספר עוד על המחקר שלי ולהשיב על כל שאלה.
תודה,
לילך וייס - ביבליותרפיסטית (טיפול רגשי בסיפור וכתיבה)
תגובות מכמה משתתפים במחקר:
"יש לי זכות גדולה להשתתף במחקר שלך, ועל הדרך להנות מאוד ממשהו שלדעתי כל אחד היה רוצה לקבל. אז ראשית- תודה על המתנה!"
"זה היה לי מעניין כשכתבתי את זה... בסוף אמרתי לעצמי "וואי".. אמרתי לעצמי שמעניין שדרך זה אני עדיין בוחרת לראות את החיים שלי".
"ידעתי שאני אקבל איזשהו פידבק והפידבק נורא מעניין אותי. את אמרת לי דברים באמת מעניינים מאד".
"לכתוב את זה כסיפור חיי, עם הכותרת הזו, יש בזה משהו.. יש בזה משהו חזק".
השירות החדש של מרכז הצעירים "החממה" מאפשר לכם לשלוח את קורות החיים במייל ולקבלם חזרה משודרגים ומנוסחים מחדש על ידי צוות יועצים תעסוקתיים מיומן של "החממה", והכול
אז...למה אתם מחכים?
שלחו את קורות החיים ל- jobs@hamama.org.il בצירוף שם מלא ות.ז, יועץ תעסוקתי יצור עימכם קשר על מנת לאתר פרטים שיכולים לסייע לשדרוג קורות החיים ובסיום התהליך תקבלו קורות חיים משודרגים.
* נא לציין בנושא המייל "עבור שדרוג קורות חיים
רציתי לשאול בתקווה שתענו לי כאן, משום שבפורומםים אחרים אני עדיין מחכה לתשובה.
רציתי לשאול את הנשים, איך אתן מטפחות את העור והציפורניים?
המראה של העור מאוד חשוב לי וגם הציפורניים, מבחינתי הציפורניים והעור זה דבר מאוד חשוב למראה הנשי שלנו.
ולאחרונה אני שמה לב שגם הציפורניים שלי נשברות מהר מאוד! אפילו מתפצלות.
יש לכן כיוון למה זה?
תודה
לדעתי הכי חשוב להתיעץ עם רופא משפחה או מישהו ברפואה משלימה אם את מעדיפה כיוון טבעי יותר.
אני למשל התחלתי לקחת משהו שנקרא HNS פורמולה של סולגאר אחרי היעוץ עם הנטורופתית שלי, מה שזה עושה בעצם זה מעודד יצור של חומר קולגן ''בטח שמעת'' והוא משפיע על המראה והחוזק של שיער- עור- ציפורניים וכו... את יכולה לבדוק את זה
רציתי לשאול בתקווה שתענו לי כאן, משום שבפורומםים אחרים אני עדיין מחכה לתשובה.
רציתי לשאול את הנשים, איך אתן מטפחות את העור והציפורניים?
המראה של העור מאוד חשוב לי וגם הציפורניים, מבחינתי הציפורניים והעור זה דבר מאוד חשוב למראה הנשי שלנו.
ולאחרונה אני שמה לב שגם הציפורניים שלי נשברות מהר מאוד! אפילו מתפצלות.
יש לכן כיוון למה זה?
תודה
אהלן אנשים!!!
בהיותי משועמם משגרת עבודתי החלטתי לגלוש באינטרנט ובטוחתני שגם אתם.במהלך מספר פעמים משיטוטי ברשת מצאתי את שכולם אוהבים כסף,כסף,כסף ועוד כסף. הרבה כסף בדרך כלכך פשוטה והגונה.
אני כמוכם במקרה נתקלתי במאמר הזה – פעם ראשונה אפשר להגיד שהתעלמתי , חשבתי על זה אבל לא עד כדי ישום והפעם השנייה שנתקלתי במאמר זה,וראיתי אותו באותו יום מספר פעמיים החלטתי לפעול בעניין.
עכשיו לעניין המעניין !
ההשקעה הכספית שלכם היא בסה"כ 30 שקלים או 6$ + שישה בולים ושש מעטפות- זה ה כ ו ל.
מה שאתם צריכים לעשות הוא לשלוח 1$ או 5 שקלים לכל אחד מ 6 השמות שיהיו רשומים במאמר ובכך תוכלו לעשות אלפי דולרים בזמן מאוד קצר .
צריך להכין מכתב בדיוק כמו זה להוסיף את השם והכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח לכ -300 קבוצות דיון ברשת (פורומים, צ'אטים, לוחות מודעות וכ'ו (יש בערך 500,000 כאלה וזה פותח אפשרות לשוק מאוד רחב) . עצה: תכנסו לאתר גוגל ומשם תבקשו למצוא את המילה פורומים ותראו כמה פורומים יש ברשת.
בקיצור השמיים פה הם בהחלט הגבול- ואין פה שום מלכודת.
שאלתי את עצמי שתי שאלות לפני שהחלטתי לפעול ברצינות בעניין זה
אם זה הגיוני שאני ירוויח המון כסף בזמן קצר ?
והאם זה חוקי?
בשתי השאלות התשובה היא כן!
זה הגיוני מפני שאם כולם ימלאו אחר אותן הוראות אין סיכוי שלא תתעשרו.
כן זה גם חוקי אתם בעצם יוצרים עסק המספק שירות, אתה משתמש באינטרנט ומפרסם את העסק שלך.
מהו העסק הזה? המוצר שלכם הוא עסק של פיתוח רשימות דיוור של אנשים המתעניינים בעסק ביתי הנעשה ממחשב ובשיטות של איך לעשות כסף בבית.
אנשים משלמים לכם סכום סמלי על מנת שתוסיפו אותם לרשימת הדיוור שלכם.
זה חוקי. זה נכון וזה עובד.
בקיצור לעבודה: אם תעקבו אחר כל ההוראות תתחילו לעשות כסף והרבה ומהר.
השקעתכם היא ממש מזערית כך שאין לכם מה להפסיד אלא רק להרוויח.
אם כל ההוראות יעשו בתשומת לב אתם תניבו דיבידנד בלתי רגיל, התוכנית הזו מצליחה ונשארת בשל הכנות וההשתתפות של אנשים הקוראים אותה .
להלן 4 צעדים להצלחה שלכם:
1. קחו 6 דפי נייר נפרדים, עדיף כהים כדי למנוע אפשרות של גניבה דרך הדואר וכתיבו את המשפט שלהלן על כל פיסת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך ".
כתבו את שמכם ואת כתובתכם המדויקים עכשיו קחו 6 שטרות של 1$ או 6 מטבעות של 5 שקלים והכניסו אחד לכל פיסת נייר, תוודאו שלא יראו את הכסף דרך המעטפה.
שימו כל שטר /מטבע עטוף בפתק במעטפה נפרדת – סה"כ 6 מעטפות וכמובן סגרו אותן.
עכשיו צריכות להיות לכם 6 מעטפות סגורות ובכל אחת פתק שעליו רשום את המשפט הנ"ל ושמכם וכתובתכם ושטר של 1$ או מטבע של 5 שקלים.
מה שאתם עושים הוא ליצור שירות . אתם מבקשים שרות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימת הדיוור של אותו אדם שאליו אתם מפנים את הבקשה ואתם משלמים על הבקשה.
2. שלחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות:
• אוהד גונן בית לחם 63 חיפה מיקוד 35568
• רביב שטיינברג רחוב שבטי ישראל 29 גדרה מיקוד 70700
• חגי כהן רחוב שבתי הנגבי 21/75 ירושלים מיקוד 93825
• נטע דוד המתמיד 12 רמת גן 50501
• ריטה אור ת.ד 2373 אזור תעשיה כפר סבא
• אברהם כהן ת.ד. 317 אשקלון 78201 .
3. חפשו באינטרנט אחר קבוצות דיון שונות (צ'אטים,פורומים בכל העולם ועוד) כבר אמרתי לכם שיש לפחות 500,000 כאלו.
4. שנו את מה שאתם צריכים אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. שלחו את המאמר הזה לפחות ל 300 קבוצות ברשת – ככל שתשלחו ליותר כך הסיכוי שיותר אנשים יקראו את המאמר ומכן יוצא שתקבלו יותר כסף.
הסבר לשליחת המאמר :
או שתעתיקו אותו או שתכתבו מאמר חדש תשמרו אותו כדי שתוכלו לחזור אליו כדי לשלוח את רשימת הדיוור שלכם .שילחו את המאמר כהודעה חדשה ע"י סימון הטקסט של המכתב, העתקה והדבקה שלו כמודעה חדשה בלוח הקבוצות אותם מצאתם.
כתבו את הכותרת של הנושא הקליקו על שלח את ההודעה ו.... סיימתם עם הקבוצה הראשונה ברכותיי (: עכשיו חוזר חלילה לכל אותן 300 קבוצות לפחות. ככל שתשלחו יותר , יותר חלומות שלכם יתגשמו בעזרת הכסף שתקבלו. את המזומנים תתחילו לקבל בתוך כמה ימים.
אל תשכחו שהתוכנית הזו נשארת ומצליחה בגלל הכנות והשיתוף פעולה של המשתתפים, וכמובן ע"י הזהירות ותשומת הלב אחר מילוי ההוראות.
איך זה ממש עובד:
אם אתם אנשים שמשתפי פעולה התוכנית תמשיך והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו ומקבלים יעבור גם דרכיכם אז, כשכל מכתב מקבל התייחסות והוראותיו מבוצעות בזהירות 6 אנשים יזכו לתמורה עבור השתתפותם כמפתחי הרשימה עם 1$ או 5 שקלים כל אחד.
השם שלכם יזוז למעלה באופן גיאומטרי כך שכאשר יגיע שמכם למקום הראשון אתם כבר מקבלים אלפי $$$$$$$ דולרים במזומן.
אולי תרצו לשכור לכם תיבת דואר עקב כמות גדולה של דואר שתגיע אליכם- או שמא תרצו להשתמש בשם בדוי .
אם אתם מנסים לרמות ולא לשתף פעולה ע"י כך שאתם שולחים את ההודעות עם שמכם ברשימה מבלי לשלוח את הכסף (סה"כ 30 שקל) לשאר האנשים לא תקבלו כמעט כסף, זה פוגע בזרימה ובטח זה יפגע גם בכם.
בקיצור זה יקלקל את כל האפשריות שאתם וגם אחרים ירוויחו כסף אז למה?
בשביל 30 שקלים לא כדאי.
מה קורה הלאה?
מתוך 300 הודעות ששלחתי נניח שאני מקבלת רק 7 תשובות (מעטפות) שזה אחוז מאוד נמוך – השם שלי במספר 6 ברשימה.
עכשיו כל אחד מ-7 האנשים שישלחו לי 1$ או 5 שקלים ישלחו מינימום 300 הודעות כל אחד מהם עם שמי כמספר 5 ברשימה , ורק 7 יענו לכל אחד מה-7 המקוריים זה עוד 49$ עבורי.
עכשיו 49 האנשים האלה ישלחו כל אחד לפחות 300 הודעות עם שמי כמספר 4 ברשימה ורק 7 אנשים יענו להם, אזי אני מקבלת 343$ נוספים.
עכשיו 343 האנשים ישלחו כל אחד לפחות 300 הודעות עם שמי כמספר 3 ברשימה וכל אחד יקבל רק 7 תשובות אני יקבל 2004$.
עכשיו החלק שלו ציפיתם:
כל אחד מ 2004 האנשים הללו ישלח מינימום 300 הודעות עם שמי כמספר 2 ברשימה וכל אחד מהם נניח יקבל רק 7 תשובות זה מכניס לי 16,807$!!!!!
עכשיו אותם 16,807$ האנשים (איזה מספר יפה הא?!) ישלחו את ההודעה הזו ל- כ 300 קבוצות עם שמי כמספר 1 ברשימה ונניח רק נניח יענו 7 אנשים מתוך כל הקבוצות אז אני יקבל 11,764,900 $$$!!!!!!!!! קחו נשימה ארוכה כי זאת האמת.
השקעה של 30 שקלים או של 6 $ יכולים פשוט לשנות לכם את כל חייכם .
כשאתם רואים שהמעטפות מתחילות להתמעט מתחילים מהתחלה 30 שקלים או 6$ + שישה בולים ושש מעטפות.
עכשיו אחרי שקראתם את כל המאמר פעמיים כדי לראות שהוא הגיוני למדי תניחו את חשדותיכם בצד ותתחילו לפעול.
באמת מי ירמה אתכם על 5 שקלים או דולר? תחשבו על זה!
עוד נק' למחשבה – על אותו עיקרון:
בוא נאמר שאתם נמצאים במשחק כדורגל ( בכל מקום) שבו יש הרבה אנשים נאמר בערך 100,000 איש מכל אחד תאספו שקל 1 כמה כסף יהיה לכם ( בהנחה שכולם יתנו לכם שקל) יש לכם 100,000 שקל! ובסה"כ נתנו לכם רק שקל...... ופעם הבאה אתם נותנים רק שקל...... וכל פעם האנשים מתחלפים ונותנים בס"ה שיקלון.
הערה: כמובן שאתם יכולים לשלוח מאמר זה לקב' באנגלית רק תדאגו שהמאמר ישלח האנגלית.
אם אתם מעוניינים להיכנס לחברת תקשורת גדולה עם תנאים טובים ואפשרויות רבות לפיתוח קריירה- המודעה הזו בשבילכם.
פלאפון מגיעה ליום גיוס בפ"ת, במרכז הצעירים "החממה", ביום ג' 20.3.2012 בשעה 10:30.
לתפקידים של נציגי שירות ומכירה פרונטאליים וטלפוניים למרכזי השירות בפתח-תקווה, תל-אביב ורמת-גן, ולמוקדים הטלפוניים ברמת-גן ובגבעתיים.
מועמדים המבקשים להגיע ליום זה מתבקשים לאשר הגעתם בטלפון או במייל:
03-9074720/2, adi@hamama.org.il
תהליך הגיוס יהיה קצר וממוקד ויכלול ראיונות, ללא מרכז הערכה.
פרטים נוספים: http://www.hamama.org.il/news.php?op=a&id=93
מחכים לראותכם.
אז...למה אתם מחכים?
סדנת הכנה לעולם העבודה בנושא יצירת רושם חיובי בראיון עבודה
סדנת הכנה לעולם העבודה בנושא יצירת רושם חיובי בראיון עבודה תתקיים ב- 6.2.2012
בין 16-19 במרכז הצעירים "החממה" שבפ"ת.
בסדנה:
• הכרת היתרונות שלי על פני אחרים
• ראיון עבודה טלפוני
• ראיון עבודה פרונטאלי
• התמודדות עם שאלות "מכשילות" ונפוצות בראיונות עבודה
• מודעות לשפת גוף
המעוניינים להשתתף בסדנה מוזמנים לשריין מקום באמצעות טופס השתתפות שנמצא באתר
http://www.hamama.org.il/files/wordocs/tofes.doc
לפרטים נוספים ניתן לפנות בטלפון: 03-90747420/2
אז...למה אתם מחכים?
לפני יותר 10 שנים בוצע עלי מחקר והוכנס לגופי משדר בניתוח שעשיתי בחזה מאז אני עברתי הרבה מאוד הקנטות והצקות מבעלי אנטרסים המחקר עצמו כבר ניגמר כבר כמה שנים ולשחרר אף אחד לא רוצה[יצרו אנטרסים לכל אחד מהקבוצה ] מה שגורם להם לשוב ולאיים ולהציק בטענה שכאילו הם שומרים 24 שעות ודואגים שאני לא ילשין אליהם לי ניראה שהם פשוט מקבלים כל כך הרבה פינוקים עד שהם לא רוצים לשחרר וכך כל מקום שאני הולך עליו אני נתקל בזה שהם חוברים לאנשים במקום [ בכדי לקבל קומבינות ]ויורדים עלי יש להם סורק תדרים והם מציגים אותו לנמצאים במקום ומקבלים כל שעולה על רוחם כי עוזרים לד"ר וגם לעתיד הביטחוני של המדינה הם יוצאים בטענות ששדתי זקנה או שהלכתי לזונה [ סליחה על הביטוי ]ועוד כאלו העללות אני יודע בבירור שהמחקר ניגמר ניסו לשדך אחת מבנותהם אבל אני מכנה אותם תעווה בצע וקניבלים [רצו שהטוס איתם לחו"ל לאונרבסיטאות ] וקיום הם משתעשעים בעובדה שיצליחו להוציא את המשדר ממני במותי [ מריבות שהם מארגנים לי כל הזמן ]או התאבדות שלי הם יודעים כל צעד שאני עושה למרות שזה ניראה לקוח ממדע בדיוני אבל הטכנולוגיה הזאת קיימת הרבה מאוד שנים כך שאל תתפתו לומר משוגע
אני התלוננתי במשך השנים הרבה מאוד אבל נפלתי אוזניים ערלות ועל טענות שאני לוקה בחסר אני מבחינה בריאותית סובל מיתר לחץ דם ומ אי ספיקת לב והלחצים והעוינות הקשה מאוד הורסים לי את היום היום שלי [אני אדם מעשן לצערי ] התעלמות לטענות שלי יביאו לפגיעה חמורה בבריאותי למי שיש
ניסיון קצת בנושא בריאות יכול לנחש אפשרות של שבץ ואפילו שיתוק צד אחד של הגוף במקרא של התקפת לב
אני כותב מכתב זה על סמך זאת שהתלוננתי הרבה פעמים במשטרה ומחוצה לה ויש לכם מידע מוקדם כך שאתם יכולים לראות עיקביות בתלונות שלי
הם לא התביישו [גם בהווה ]לבוא ולספר בעצמם על המחקר בפומבי בטענה שהם דואגים שיעשו על עוד אנשים ולאמיתות העניין הם רוצים לסדר לעצמם עבודות ולהחשב כמי שהיו עסוקים בעזרה לציבור שבכלל הם פתחו עסק של סידור החברים שלהם
האנשים האחראים לזה גרוזינים ורוסים שרובם גרים לידי אבל מקבלים תמיכה מכל מי שהם דורשים מכל עדה ובכל גיל ובכל עיר ואת האיומים שלהם לא תצליח לשבור עד כדי כך שכל מי שאני מכיר מפחד ממנם כולל המשפחה עדיפות לפנות אלי באנונימיות כי הם ודאי יודעים ששלחתי מכתב זה וכנראה ינסו לאיים או לתת הסברים מפוברקים נ.ב אני לא מנסה לתבוע אף אחד רק לשוב ולקבל שליטה על עצמי כך שרק תעזרו לי לצאת מזה עם תתלוננו איתי כי עם תסמכו על מה שהם ישיבו לכם זה כמו תקליט שחוזר על עצמו ויש להם את הנוסחה המדויקת איך להציג מבלי להיפגע ובכל מקום שאני הולך יש פחד גדול לדואגים לי בעקבות זה אני הצלחתי לעבוד אבל גם זה התמעט עקב התקוממות שלהם הם רצו שישלמו להם משכורת רק כי הם שומרים או שהם עושים בלאגן ועבודות הם מסדרים לחברים ומקבלים מהצד על כך שוב אני ידגיש כל מי שהם מדברים איתו נעתר לבקשתם
את התלונה דרך חילוק הדף אני עושה בפעם הראשונה כך שזה היה רק באינטרנט ניתוק המכשור יקח 15 דקות יש צורך רק בהכנסת מכשיר בהובי האצבע בשביל לחתוך את החיבורים כך שיפסיק לשדר
נ.ב אני עובד פעם פעמיים בשבוע אצל קרוב משפחה בחברת הגברה לאירועים אבל גם הקרוב משפחה מפחד מהאיומים והמתחים ישנה [עוינות קשה] וכמעט לא לוקח אותי איתו
שמי הוא ליאור רועי בן 33 גר באשדוד הרותם 4 דירה 15 אשדוד
alony44@gmail.com --- alony44@walla.com